• Szkoła gotowania

Symbol: 9788383530161-0
48.24
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 0
Darmowa dostawa 0
ORLEN Paczka 0
Paczka w RUCHU 15.99
Paczkomaty InPost 17.49
Przesyłka kurierska 18.49
Mały gabaryt 25
Mały gabaryt(Pobranie) 35
Duży gabaryt 35
Duży gabaryt(Pobranie) 45
Mała paleta 55
Mała paleta(Pobranie) 65
Przesyłka kurierska niestandardowa 75
Przesyłka kurierska niestandardowa (Pobranie) 85
Średnia paleta 100
Średnia paleta (Pobranie) 110
Duża paleta 150
Duża paleta (Pobranie) 160
Przesyłka kurierska d.rozmiar 175
Paleta XXL 240
Paleta XXL (Pobranie) 250
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 691-913-157

Zostaw telefon
W wstępie książki opisane zostały podstawowe produkty wegetariańskie: zboża; warzywa strączkowe; seitan i tempeh oraz nasiona oleiste. W publikacji zawarto wiele informacji dotyczących właściwości, zalet oraz sposobów wykorzystania wymienionych produktów.
Natomiast zasadnicza część książki to profesjonalny kurs gotowania, w którym na ponad 500 fotografiach krok po kroku pokazano przepisy kuchni wegetariańskiej. Na pięknych zdjęciach ukazano z góry deskę z potrzebnymi składnikami i kolejne fazy przygotowania potraw. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia, by wiedzieć, co będzie potrzebne do gotowania oraz jakie czynności należy kolejno wykonać, aby perfekcyjnie przygotować danie.
Potrawy podzielono na: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, koktajle i musy, słodkości oraz posiłki dla dzieci. Wśród proponowanych dań znalazły się na przykład: babka kawowa, budyń z białej czekolady i limonki, chlebek bananowy, chłodnik rzodkiewkowo-serowy, ciasteczka pełnoziarniste z czekoladą, myszki z warzyw i sera, pulpety z fasoli i warzyw, sangria, tarta z kremem brokułowym i wiele, wiele innych.
To wspaniała pomoc w kuchni nie tylko dla wegetarian, ale wszystkich, którzy pragną odkryć nowy sposób gotowania, pełen smaku i zdrowia.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci