• Szkoła piekarnictwa

Symbol: 9788381447928-0
98.96
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 0
Darmowa dostawa 0
ORLEN Paczka 0
Paczka w RUCHU 15.99
Paczkomaty InPost 17.49
Przesyłka kurierska 18.49
Mały gabaryt 25
Mały gabaryt(Pobranie) 35
Duży gabaryt 35
Duży gabaryt(Pobranie) 45
Mała paleta 55
Mała paleta(Pobranie) 65
Przesyłka kurierska niestandardowa 75
Przesyłka kurierska niestandardowa (Pobranie) 85
Średnia paleta 100
Średnia paleta (Pobranie) 110
Duża paleta 150
Duża paleta (Pobranie) 160
Przesyłka kurierska d.rozmiar 175
Paleta XXL 240
Paleta XXL (Pobranie) 250
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 691-913-157

Zostaw telefon
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.
Odbiorcy:
- osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo
- wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych
- a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
- zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
- wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
- dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
- zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci