• WEGAŃSKA ALTERNATYWA MAKRELI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA (TOMATO MACREAL) BIO 160 g - REBA

30.92
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 17.49
Paczkomaty InPost 17.49
Przesyłka kurierska 18.49
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.23 kg

Zamówienie telefoniczne: 691-913-157

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
sos pomidorowy* 49 % (woda, koncentrat pomidorowy*, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, przyprawy*, sól morska, białko grochu*); białka roślinne uwodnione* 45 % (woda, białka z grochu i bobu*), sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), algi morskie* 1,4 %, ocet winny biały*, sok z cytryny*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w sosie pomidorowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę.
Roślinna alternatywa dla tradycyjnej makreli w pomidorach na podstawie receptury sprzed 30 lat, dawnej polskiej przetwórni rybnej. Delikatne aromaty alg, przyjemny w smaku olej, kwasowość ekologicznych pomidorów i delikatna tekstura białek grochu i bobu dają idealny, klasyczny i pyszny smak.
Produkt sterylizowany. Źródło błonnika pokarmowego i potasu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 484 kJ/116 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 8,3 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 8,8 g
Sól: 1,5 g
Potas: 552 mg (28 %**)
** dzienna referencyjna wartość spożycia potasu (dla osoby dorosłej)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci