• SOS ORIENTALNY BANGKOK CURRY BEZGLUTENOWY BIO 370 g - ZWERGENWIESE

31.53
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 17.49
Paczkomaty InPost 17.49
Przesyłka kurierska 18.49
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.63 kg

Zamówienie telefoniczne: 691-913-157

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
warzywa* 58 % w zmiennych proporcjach (papryka*, cebula*, marchew*, SELER*, cebula dymka*), woda, napój kokosowy* 10 %, olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika*, koncentrat soku jabłkowego*, skrobia ziemniaczana*, czerwona pasta curry* 1,3 % (olej słonecznikowy*, cebula*, papryka pepperoni*, czosnek*, sól kamienna, koncentrat soku z limonki*, kminek*, kolendra*, imbir*, mirt cytrynowy*), sól kamienna, koncentrat soku z limonki*, czosnek*, imbir*, pieprz*, pieprz cayenne*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos warzywny z napojem kokosowym i czerwoną pastą curry.
Świetnie sprawdzi się jako dodatek do ryżu, makaronów, kuskusu, grzanek i innych dań.
Produkt pasteryzowany.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Sos krótko podgrzać w rondelku, podawać gorące.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 469 kJ/113 kcal
Tłuszcz: 8,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 7,2 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci