-
MĄKA ŻYTNIA RAZOWA TYP 2000 BIO (SUROWIEC) (25 kg)
Symbol:
222.76
Cena przesyłki | 17.49 |
Dostępność | Duża dostępność 375 szt. |
Waga | 1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5902448160023 |
Zamówienie telefoniczne: 691-913-157
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa typ 2000* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Ekologiczna mąka ŻYTNIA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna żyta. Polecamy do wypieków ciemnego chleba żytniego (bardzo zwarta konsystencja), pieczywa mieszanego, ciasta makaronowego, do przyrządzania zakwasu na żur oraz do zagęszczania pasztetów warzywnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1348 kJ / 319 kcal
Tłuszcz - 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 60 g
w tym cukry - 0,9 g
Białko - 9,0 g
Sól - 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
W zakładzie magazynowane są również ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, SOJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
mąka ŻYTNIA razowa typ 2000* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Ekologiczna mąka ŻYTNIA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna żyta. Polecamy do wypieków ciemnego chleba żytniego (bardzo zwarta konsystencja), pieczywa mieszanego, ciasta makaronowego, do przyrządzania zakwasu na żur oraz do zagęszczania pasztetów warzywnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1348 kJ / 319 kcal
Tłuszcz - 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 60 g
w tym cukry - 0,9 g
Białko - 9,0 g
Sól - 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
W zakładzie magazynowane są również ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, SOJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci