• GNOCCHI ŚWIEŻE BIO 400 g - BIO VERDE

34.68
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 17.49
Paczkomaty InPost 17.49
Przesyłka kurierska 18.49
Dostępność Mało
Waga 0.44 kg

Zamówienie telefoniczne: 691-913-157

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
puree ziemniaczane* 60 % (płatki ziemniaczane*, skrobia ziemniaczana*, woda), mąka PSZENNA typ 550* (32 %), woda, skrobia ziemniaczana*, sól morska, kurkuma*, mąka ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gnocchi to typowe dla kuchni włoskiej drobne kluseczki, nazywane odpowiednikiem naszych polskich kopytek. W smaku są delikatniejsze, nieco twardsze. Włosi jedzą je najczęściej na dwa tradycyjne dla nich sposoby - bianco, czyli z masłem, rozmarynem oraz świeżym pieprzem lub al pomodoro - z sosem pomidorowym oraz świeżą bazylią i serem pecorino.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzucić do wrzącej, osolonej wody. Po wypłynięciu na powierzchnię gotować przez 2 minuty, odcedzić i doprawić do smaku.
Można również podsmażyć na maśle lub podgrzać w sosie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 644 kJ/168 kcal
Tłuszcz:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci