• CHRUPIĄCA JAGODA INKASKA BEZGLUTENOWA BIO 40 g - BIOSSOM

44.91
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 17.49
Paczkomaty InPost 17.49
Przesyłka kurierska 18.49
Dostępność Mało
Waga 0.11 kg

Zamówienie telefoniczne: 691-913-157

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ekologiczna jagoda inkaska liofilizowana 100 %.
OPIS
Dzięki specjalnemu procesowi suszenia nasza jagoda inkaska chrupie! Ma delikatnie kwaśny posmak, który doskonale kontrastuje z jej słodyczą, tworząc niezwykłą harmonię smakową. Ten mały owoc, zwany również „złotą jagodą#8221;, to nie tylko niesamowity smak, ale prawdziwa bomba witaminowa.
Co sprawia, że nasza jagoda inkaska jest wyjątkowa? To przede wszystkim jej bogactwo w witaminę C, która jest nie tylko korzystna dla naszego zdrowia, ale także nadaje jej świeży i intensywny smak, oraz konsystencja, bowiem tylko nasza jagoda inkaska chrupie! Dzięki temu przypada do gustu również dzieciom, które lubią tego typu połączenia smakowe wraz z możliwością usłyszenia głośnego „chrup#8221;.
Chrupiąca jagoda inkaska to znakomita przekąska, ale także doskonale nadaje się jako dodatek do śniadania, sałatek czy deserów. Jej właściwości smakowe i zdrowotne sprawiają, że zyskują uznanie zarówno wśród miłośników zdrowego jedzenia, jak i tych, którzy poszukują niebanalnych smaków.
Produkt pakujemy próżniowo, aby dłużej utrzymał swój aromat, smak i chrupkość.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1452 kJ/347 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 37 g
Błonnik: 24 g
Białko: 7,1 g
Sól:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci