-
BOCZEK WIEPRZOWY DOJRZEWAJĄCY 50 g - PAWĘTA
Symbol:
28.17
Cena przesyłki | 17.49 |
Dostępność | Średnia dostępność 26 szt. |
Waga | 0.08 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5906301065074 |
Zamówienie telefoniczne: 691-913-157
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
boczek wieprzowy, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii.
OPIS
Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu.
Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1460 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 27,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,4 g
Węglowodany: 2,1 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 26,4 g
Só: 4,7 g
UWAGA
Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7deg;C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
boczek wieprzowy, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii.
OPIS
Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu.
Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1460 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 27,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,4 g
Węglowodany: 2,1 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 26,4 g
Só: 4,7 g
UWAGA
Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7deg;C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci